Ännu en dag av observation

av Kipper. När vi var ute på Löta i dag och åkte skridskor med S så drog Kipper i sig 2 påsar snus. Ringde runt till all världens veterinär-nummer men fick ingen personlig kontakt alls! Det är såååå himla värdelöst att bo i Norrland i bland! Sundsvall - Norrlands huvudstad. Skit bara. Men men, än märks inget på Kipps och nu har det gått ett par timmar. Vi håller tummarna.
Annars äter han inte mycket. Inte sin egen mat i alla fall. Han har kaske växt färdigt. Nu lever han på fimpar, snus och glykolindränkt snö. Längtar inte till den 1:a då det lär slinka ner en och annan raket-del också. I går fick vi il-köpa sparris för då hade Kipps satt i sig en säkerhetsnål. Öppen eller inte, ingen vet. Han hade snott en lapp som satt fast med en nål från en julklappströja. Suck. Man måste vakta som en hök på skithögen.
Som sagt. Sin egen mat äter han inte. Då blandade smart-matte (jag) in "pate" från euroshopper. Mums sa Kipper. Nu är vi inne på Ceasar. Förstå vad det innebär? Gåslever nästa eller? Ja ja, bara "valpen" är nöjd och får i sig det han ska. Varför är han störst i kullen tro?

Kommentarer
Postat av: Birgit

Jag tror inte att det är något problem med lite snus. Jag tror inte att du behöver oro dig.

Birgit

2008-12-28 @ 15:43:00
Postat av: Elenor & Texas

Hejsan!

Visst är det underbart att ha valp, ständigt denna oro..suck! Texas ligger och tuggar på ved, så han har allt fått i sej en del stickor också. aja..man får vara nöjd så länga valpen inte stoppar in huvudet i kakelugnen.. ;)

Hoppas ni har haft en kanonjul!

Gott nytt år!

Kram Elenor & Texas

2008-12-28 @ 17:07:45
URL: http://www.goldentexas.zoomin.se
Postat av: Tina & Theo

Hejsan!

Va roligt att de börja gå bättre för er =)

Vi åker vägen förbi er när vi åker upp då!så vi får träffa er! Ska bli jätte roligt.vet inte exakt vilken tid vi kommer upp.vi åker från Göteborg halv 7 & sen åker vi vägen via sthlm så Catta kan lämna julklappar till sina syskon. & sen kommer vi till er.Ska bli superkul & ses!

Jag efterlyser med bilder =) hahah som alltid :P



Bamsekramar från oss i Askim

2008-12-29 @ 19:46:48
URL: http://goldentheodor.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0