Kosocialisering

Eftersom Kipper ligger och sover vid mina fötter när jag är på internet så kan jag ju berätta vad som hände i eftermiddag:
Jag hämtade Kipper hos mormor och där hade han skött sig fint. Nu behöver hon bara ha med sig vattensprutan under armen så är han som en ängel!
Men i alla fall: Vi for sedan och hämtade S på dagis (inget skrik i bilen) och sedan ville jag göra nåt med Kipper innan middagen. Så vi for till arkeologstigen och där såg vi kossor. Perfekt, tänkte jag. Här stannar vi.
Ut med halva familjen och Kipper fick gå i koppel mot hagen som var inhägnad med eltråd. Som tur var så var tråden högt upp så Kipper kom under de. Sedan nosade han och kossan på varandra! S höll på att gå åt av spänning. Sedan upptäckte vi att det nog var tjurar....
Efter det så gick vi en liten sväng på stigen och övade inkallning. Inte så lätt utan godis och med S med som gastar hela tiden. Gick hyfsat dock.
Sedan har han varit en pärla hela kvällen, inga problem. Bara ett litet. Jättelitet. Skitlitet. Bajslitet.
Skithögen sket inne! Och vi hade nyss varit ute. Fast det var mitt fel för jag var ute för kort för jag höll på att frysa ihjäl.
Så nu har han bajsat inne 3 gånger sammanlagt. Not so Good Kipper. Matte älskar dig ändå. Puss.

Kommentarer
Postat av: Mia

Till Eva och den stolta uppfödaren som kommenterat "Måndag och en ny vecka".

Varför lägger man ut en blogg på Tollarlänkar och sedan när man får kommentarer man inte gillar så skriver man att det är interna skämt och att man borde låta bli att läsa den? Och hur vet man hur mycket andra läser i andras dagböcker? Det kan ju vara så att ryktet spridit sig om denna dagbok pga att det verkar som hunden far illa. Bloggen tolkas förmodligen som om hunden inte har det bra av ganska många. Jag har själv hört det från olika håll. Så som bloggare får man kunna ta reaktioner om man nu vill sticka ut i sitt sätt att skriva, med interna skämt som ingen annan förstår. Annars bör man lägga ner eller endast låta närmast sörjande läsa. Om detta nu hade varit på riktigt så hade det varit sorgligt om ingen reagerat, eller anser vederbörande att det är humant att bara sitta och titta på om man får uppfattningen att ett djur far illa?

Hur mailar man till nån om man inte har någon mailadress?

Mia

2008-10-01 @ 10:47:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0