Stockholm!!!

Here we come!
Nu blir det slött i helgen. Vi ska till Stockholm och mysa hela familjen. Kipper också. Ska bli roligt att visa honom mina favoritställen i Stockholm, ha ha. Kom på att där får han inte gå in.... 
Hoppas att det finns nån liten grön plätt där vi kan träna spår. Skulle vara jätteskoj att prova. Ska ta med en pinne så får vi se. Annars ska vi bo på hotell och åka tunnelbana och shoppa och äta god mat. Mysigt ska det bli!
Lägger in en gammal bild på Kipper i mysläge:

Kommentarer
Postat av: tina & theodor

Haha va rolig du är..en reklamfilm vad fick du det ifrån :P

jo men han är väldigt duktig..men hade de varit en fotbollsplan full med köttbullar & vi bara skulle gå över hade de inte funnits en chans att vi skulle göra de..han älskar ju mat!

men jag är glad att vi kan gå bland hundar! väldigt skönt.det va en av sakerna jag kände att de skulle vara skönt när jag skaffade honom.att kunna gå lös med honom bland allt. men just nu har han en liten period där han går att ha honom lös till 99% så vi jobbar på att de skall bli 100% igen.

Hur är det i sthlm då?

2009-03-20 @ 00:04:59
URL: http://goldentheodor.zoomin.se
Postat av: tina & theodor

nu är filmen klar adressen till den finns på min blogg...fick inte plats på hemsidan utan fick lägga upp den på youtube..kram

2009-03-22 @ 17:26:18
URL: http://goldentheodor.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0