Less

på jyckass! Idag var jag jätteladdad för att åka och träna störningar på klubben (börjar närma sig anmälan) med Kipper. Men vad gör han då? Jo han snodde ca. 10 korvskivor från köksbänken. Jag var ut i hallen ett ögonblick och medlade mellan 3 st 7-åriga tjejer. Suck. Jag orkade inte ens skälla på honom. Träningslusten försvann bara. Nu är Kipper konstant törstig. Skithund.

Kommentarer
Postat av: Birgit

S-valls BK var helt ok att träna på. Bara lite fläckar med is. Navarre fick störningsträning som gick så där. Det kändes låååångt till tävling.

Birgit

2010-03-18 @ 21:11:43
Postat av: susanne

Tänk vad tollarna är lika varandra.

Min tik tjuvar mat också, äter också upp snön som dras in och gnäller och skäller då man ska träna passivitet OCH skall alltid skita högst upp på snöhögarna:)

Tassavtryck från Novas matte

2010-03-18 @ 22:48:50
URL: http://storstrandsnova.blogspot.com/
Postat av: Sara

Om det är någon tröst så åt lillasyster Gioia idag upp en nygrillad korv rakt ur min kompis treåringa dotters hand... släkten är värst.. märkligt att han är törstig förresten ;-)

2010-03-20 @ 17:38:24
URL: http://gioia.zoomin.se
Postat av: Elenor

Jag tänkte jag skulle fortsätta lite på de där med "släkten är värst" Texas är nämligen inte heller helt oskylldig, han slickade rent hela ansiktet på en nyamad bebis får några timmar sedan. Låt ingenting gå till spillo(!). tur att dem är snälla. För hjärtat är det då inget fel på.

Fråga Tina föresten, för är det någon som vet hur man gör för att nalla käk så är det Theo sötis

2010-03-21 @ 00:33:22
URL: http://www.goldentexas.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0